Ansamblul rezidential Terra Vila Parc – Otopeni

In acest proiect societatea noastra a preluat executia lucrarilor de hidroizolatii, unde sistemul de hidroizolatie a fost refacut in intregime, fiind executat defectuos de catre societatea de hidroizolatii care a fost contractata initial.

Astfel s-a realizat reparatia hidroizolatiei pe intreg ansamblul imobiliar, lucrarile au constat in desfacere sistem de izolatie si termoizolatie existent, aplicare sapa de egalizare, aplicare termoizolatie din polistiren extrudat, aplicare sapa armata de panta, aplicare strat de amorsa bituminoasa, aplicare strat de difuzie, aplicare bariera anticondens, aplicare doua straturi de hidroizolatie sbs de 5 kg/mp, din care ultimul strat membrana bituminoasa cu ardezie pentru terasele necirculabile, exceptie facand terasele circulabile unde a fost aplicata piatra natural ape un pat de sapa semiumeda. In pagina de recomandari avem ,,rasplata” in scris a antreprenorului general in ceea ce priveste profesionalismul, promptitudinea si calitatea lucrarilor realizate corespunzator.
Proiect: terasa circulabila Oras/Cartier: Otopeni Antreprenor General: Advantage Developer & Constructor Subantreprenor hidroizolatii: CONDURARU GRUP SRL
Ansamblul rezidential Terra Vila Parc – Otopeni
Adresa:

Str. Utiesului nr.15, Sector 2, București
021.410.4400

Numere contact

021.410.4400
0759.590.000
0721.724.104
0756.724.104
E-mail

Lasa-ne mesajul tau

te contactam in cel mai scurt timp.