Despre noi

CONDURARU GRUP activeaza ca furnizor si aplicator autorizat pe piata constructiilor din Romania oferindu-va servicii profesionale si de specialitate prin realizarea de izolatii, hidroizolatii, termoizolatii, termohidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale inca din faza de infrastructura a acestora prin realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolare pentru fiecare etapa in parte.

Astfel la partea de infrastructura sau faza unu a unei constructii, societatea CONDURARU GRUP in calitate de antreprenor sau subantreprenor de specialitate executa toata gama de servicii de termo si hidroizolare pentru hidroizolatie fundatie, hidroizolatie radier, hidroizolatii parcari subterane sau supraterane, hidroizolatii bazine sau impermeabilizari piscine etc.

Tot in categoria constructiilor civile noi la etapa intermediara sau faza doi a constructiei societatea CONDURARU GRUP realizeaza toata partea de lucrari de termo si hidroizolatii interioare aferente oricarui imobil precum hidroizolarea grupurilor sanitare, hidroizolatia bailor sau realizarea lucrarilor de izolatie termica si izolatie hidrofuga la balcoanele sau jardinierele cladirii.

 • Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase verzi sau reabilitari
 • Hidroizolatii fundatii, parcari si rampe de acces, hidroizolare radier
 • Hidroizolatii poduri si pasaje, impermeabilizari, rosturi dilitare
 • Hidroizolatii piscine si bazine, confectii atice, sape mecanizate

Hidroizolarea teraselor necirculabile cat si a celor circulabile

Se realizeaza prin aplicarea celor trei structuri de termoizolatie si hidroizolatie, in raport cu specificatiile tehnice aferente fiecarui imobil in parte. Astfel pot fi realizate lucrari de hidroizolatie a terasei in sistem clasic prin aplicarea urmatoarei structuri: sapa de panta armata prin turnare mecanizata si elicopterizata, pregatirea stratului suport inaintea aplicarii hidroizolatiei si termoizolatiei din terasa prin aplicarea unui strat de amorsa bituminoasa pe baza de bitum solvent, bitum filerizat sau emulsii si masticuri bituminoase pentru aderenta membranei bituminoase, aplicarea stratului de folie termofuzibila cu benzi term pe ambele fete sau punerea in opera a membranelor bituminoase semiperforate ca strat de difuzie, aplicarea prin termosudare integrala cu flacara a primului strat de hidroizolatie compus dintr-o membrana bituminoasa pe baza de poliester sbs de 4mm grosime, 5kg/mp, folie lisa cu rol de impermeabilizare si bariera contra vaporilor anticondens. Aceasta se aplica pe suprafata orizontala si verticala cu intoarcere pe aticul terasei.

Hidroizolatii si termoizolatii

Montajul placilor de termoizolatie

Pot fi din polistiren expandat rigid tip EPS200, polistiren extrudat tip XPS de 30/32 kg/mp, saltele din vata bazaltica rigida pentru terasa sau PIR termoizolaţie din spumă dură din poliuretan sub forma de plăci termoizolante pentru acoperişuri cu tearasa circulabila, acoperisuri cu terasa necirculabila sau acoperisuri cu vegetatie. Aplicarea stratului de membrana autoadeziva pentru fixarea si caserarea stratului de termoizolatie in contextul in care termoizolatia aleasa este polistiren sau pir, iar in contextul in care termoizolatia aleasa este cu vata bazaltica si nu numai, se aplica betonul/sapa de protectie armata cu plasa sudata sau fibre polipropilenice aplicate in compozitie in timpul turnarii. Sistemul se inchide prin aplicarea celor doua straturi finale de hidroizolatie pe baza de poliester tip app sau sbs in greutate cumulata de 9-10 kg/mp din care ultimul strat cu ardezie protectie UV.

100%
CLIENTI MULTUMITI
584
PROIECTE REALIZATE
15667
ORE LUCRATE
228
CLIENTI MULTUMITI

Stadiul de inchidere a lucrarilor de hidroizolatii pentru fiecare contructie in parte fie ca-i vorba de constructii civile sau de constructii industriale, este determinat de faza finala de executie a lucrarilor de izolatii si termoizolatii la terasele si balcoanele cladirii respective in cazul unei constructii civile, sau la realizarea sistemului de invelitoare, sistem de acoperis, acoperisuri cu vegetatie.

Asadar in functie de proiect aceasta faza finala cuprinde o paleta larga de servicii pe care societatea CONDURARU GRUP o presteaza cu un inalt grad de profesionalism determinat de experienta acumulata a companiei in realizarea de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau hidroizolatii cu membrane pvc.

CONDURARU GRUP realizeaza toata gama de sisteme de terase prin realizarea de terase necirculabile, terase circulabile, terase inversate, terase inierbate cu vegetatie etc.. In numele societatii, va multumim pentru vizita dumneavoastra pe pagina oficiala a companiei, sperand astfel ca pe viitor sa avem onoarea sa va regasim in pagina de recomandari sau clienti ai societatii noastre.

Hidroizolatie, izolatie, termoizolatie

In portofoliul nostru de clienti se afla antreprenori generali sau beneficiari alaturi de care societatea noastra a participat la finalizarea diverselor proiecte avand ca tema realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii pentru infrastructura, suprastructura sau reabilitare.

CONDURARU GRUP se afirmă ca o societate matură, puternică, gata sa realizeze proiecte cu standarde ridicate de calitate având și o logistica ce ii oferă un avantaj clar în cazul unor lucrări de anvergură.

 

Sisteme profesionale de termo și hidroizolații

Profesionalismul, concretizat prin respectarea termenelor și a condițiilor contractuale și prin lucrările finalizate cu succes, au condus la crearea unor parteneriate stabile cu societăți a căror experienta este de asemeni relevanta: LUXTEN SA, FAN Courier, LIDL, Mega Image, UTI, Aeroportul Băneasa, Pirelli România, Apulum 94, Setum SA, BIOFARM SA, Soprex IMI SA, Pangram, Isovolta SA, IBNA Balotești ca și contracte de anvergura cu cifra de afaceri de peste 100000 de Euro prin furnizarea și realizarea sistemelor profesionale de termo și hidroizolații.

Cereti oferta de pret

Astfel au fost realizate sau sunt in executie proiecte ca

 • Ansamblul Serena Viilor prin Amco General Construct : Suprafata 14500 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase , bai si balcoane , gradini inierbate , fundatii
 • Advantage Residence Otopeni : Suprafat 2500 mp Lucrari de izolatii , hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase si balcoane
 • Ansamblul Citylights Pipera prin Alf Company Srl : Suprafata 7200 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase , balcoane , jardiniere , rampe si alei pietonale.
 • Sediu Central Fan Courier prin Romib Omega Instal Srl : Suprafata 500 mp Lucrari de hidroizolatii si termo-hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile
 • Isovolta Sa : Suprafata 5000 mp Lucrari de reparatii hidroizolatii , reabilitarea teraselor si a luminatoarelor , refacerea izolatiei etc..
 • Ansamblul rezidential Felicity prin Özer Construction : Suprafata 7000 mp Lucrari de sape mecanizate si elicopterizate , pardoseli interioare , sape de egalizare.
 • Exmobi Company Srl : Suprafata 1600 mp Lucrari de reparatii izolatii terase necirculabile , Lucrari de hidro-termoizolatii terase circulabile .
 • SETUM SA: Suprafata 3000 mp, hidroizolatie monostrat Lucrari de reabilitare hidroizolatie terasa necirculabila la hala de productie, s-a realizat refacerea hidroizolatiei prin aplicarea unui strat de membrana bituminoasa tip SBS poliester de 5kg/mp, inlocuirea gurilor de scurgere a apelor pluviale, inlocuirea aticelor existente, confectionarea si aplicarea aticelor noi din tabla zicata.
 • LUXTEN SA: Suprafata 4800 mp, hidroizolatie dublustrat In acest proiect societatea noastra a preluat executia lucrarilor de hidroizolatii, in urma rezilierii contractului cu o alta societate ,,incepatoare”, astfel CONDURARU GRUP a executat lucrarea de reabilitare integrala a hidroizolatiei in mod corespunzator din punct de vedere tehnologic, prin desfacerea straturilor de hidroizolatie aplicate defectuos si realizarea lucrarilor de reabilitare prin aplicarea a doua straturi de hidroizolatie cu membrane bituminoase. Materialele pentru hidroizolatii au fost achizitionate de catre beneficiar la recomandarea societatii CONDURARU GRUP, astfel au fost puse in opera membrane bituminoase termosudabile din gama premium poliester SBS-15˚C flexibilitate, in greutate de 5kg/mp/strat gama Bauder.

Recomandari

Atunci când intre tine si noul client exista o recomandare care garantează calitatea serviciilor oferite, precum si seriozitatea cu care îți tratezi clienții, factorii favorabili curg de la sine. Ciprian Conduraru - Conduraru Grup Construct Srl - Peste 15 ani de experiență in construcții!

Suntem onorati sa va prezentam totodata si certificarea serviciilor profesionale prin prezentarea certificatelor de absolvire a personalului in aplicarea lucrarilor de hidroizolatii cat si garantia hidroizolatiilor profesional executate si asigurate, primind astfel rasplata Beneficiarului sau a Antreprenorului General prin recomandarea serviciilor noastre, in speranta ca aceste argumente va sunt de folos in luarea unei decizii favorabile si a unei colaborari cat mai indelungate pe viitor.

 

Adresa:

Str. Utiesului nr.15, Sector 2, București
021.410.4400

Numere contact

021.410.4400
0759.590.000
0721.724.104
0756.724.104
E-mail

Lasa-ne mesajul tau

te contactam in cel mai scurt timp.